Печена картопля в солі


Простий рецепт ароматної печеної картоплі в солоній хрусткій скоринці.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — картопля (великий)

  • 1/4 склянки

    — рослинна олія

  • 1/4 склянки

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування ароматного печеної картоплі ставимо за духовку на 180 градусів.

    Великі бульби картоплі ретельно промиваємо з губкою і витираємо рушником.


    В різні миски наливаємо масло і насипаємо сіль. Занурюємо підготовлені чисті бульби спочатку в масло і змащуємо з усіх боків.


    Потім ретельно обвалюємо бульби в мисці з сіллю.


    Викладаємо бульби картоплі в солі на деко і відправляємо в духовку на 50-60 хвилин, поки ніж не буде вільно проколювати бульбу.

    Гарячий ароматний картоплю акуратно надрізаємо, злегка розкриваємо, поливаємо сметаною, посипаємо зеленою цибулею і подаємо. Приємного апетиту!