Смажений соковитий шматок телятини в паніровці з ароматним вареною картоплею в петрушці.
Інгредієнти
Для шніцеля:
-
2 шматки
— яловичина (телятина)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 чашка
— мука
-
1 чашка
— сухарі (панірувальні)
-
8-9 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Для картоплі:
-
8 шт.
— картопля
-
40 гр.
— вершкове масло
-
1/2 пучка
— петрушка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищену картоплю відварюємо, зливаємо і поливаємо розтопленим вершковим маслом.
Додаємо до картоплі нарізану петрушку, перемішуємо, накриваємо і залишаємо настоятися, поки готуємо шніцель.
Шматки телятини промиваємо, висушуємо, солимо і тонко відбиваємо.
В різні миски викладаємо борошно, сухарі і збиті виделкою яйця.
Опускаємо підготовлені шматки телятини в борошно, яйця і сухарі.
Відправляємо паніровані шматочки в гаряче масло, обсмажуємо бік шніцеля до хрусткої скоринки.
Перевертаємо і смажимо шніцель ще 1-2 хвилини. Готові шматочки викладаємо на серветки.
На тарілки викладаємо ароматна картопля в петрушці, додаємо по шматку соковитого шніцелі і подаємо. Приємного апетиту!