Ароматні тарталетки з тіста з додаванням майорану і з начинкою з буряка, оселедця, солоних огірків, зеленого горошку, зерен граната з майонезом.
Інгредієнти
Для тарталеток:
-
250 гр.
— мука
-
1 шт.
— куряче яйце
-
12 гр.
— маргарин
-
2-3 ст. л.
— вода
-
1/3 ч. л.
— сіль
-
3/4 ч. л.
— майоран
-
1/4 ч. л.
— перець (мелений)
Для начинки:
-
1/2 шт.
— оселедець (солоний)
-
3 шт.
— буряк (середній)
-
4 шт.
— огірок (солоні)
-
1/2 банки
— горох (консервований)
-
4 ст. л.
— гранат (зерна)
-
3 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— сіль
-
для прикраси
— петрушка
Рецепт приготування
Для тесту в миску просіваємо борошно, додаємо яйце, сіль, воду, розм’якшений маргарин, майоран і мелений перець. Замішуємо щільне тісто, накриваємо і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Готове ароматне тісто розкачуємо товщиною 0,5 див, за формами для тарталеток вирізаємо кола і заправляємо тісто всередину форм, щільно притискаючи. Тісто на дні форм протикаємо виделкою і відправляємо тарталетки в духовку при 180 градусах хвилин на 20. Готові ароматні тарталетки виймаємо і повністю охолодити.
Поки готуємо тарталетки, відварюємо буряк, очищаємо оселедець від шкіри і кісток. Остиглу буряк, філе оселедця, огірки нарізаємо кубиками. У миску викладаємо горошок без розсолу, додаємо підготовлені кубики оселедця, буряків, солоних огірків і зерна граната (2 ст. л.).
Додаємо в начинку для тарталеток майонез, добре перемішуємо і пробуємо на сіль.
Готові охолоджені тарталетки заповнюємо ароматною начинкою.
Прикрашаємо смачні тарталетки залишками зерен граната, петрушкою і відразу подаємо. Приємного апетиту!