Свиняча котлета з ріпчастою цибулею


Смачні соковиті шматочки свинини в ароматному соусі з ріпчастої цибулі.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — свинина (шийка)

  • 3 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — бульйон (м’ясний)

  • 4 ст. л.

    — мука

  • 50 мл.

    — рослинна олія

  • 2 шт.

    — лавровий лист

  • за смаком

    — перець (горошок)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Свинячу шийку промиваємо та нарізаємо впоперек на порційні шматки. Підготовлені шматочки свинини обвалюємо в борошні і швидко обсмажуємо в олії до рум’яної скоринки.


    Масло після свинини виливаємо в глибокий сотейник, викладаємо нарізану крупно цибулю, перець, лавровий лист. Як тільки цибуля засмажиться, додаємо залишки борошна.


    Заливаємо обсмажену цибулю водою (600 мл), викладаємо підготовлені шматки свинини і додаємо за бажанням м’ясний бульйон. Якщо не використовуємо бульйон, додаємо сіль. Тушкуємо свинячі ароматні котлети з цибулею 30-35 хвилин, поки м’ясо не стане м’яким.

    Подаємо смачні котлети з перловкою і поливаємо все ароматним цибульним соусом. Приємного апетиту!