Смачні соковиті шматочки свинини в ароматному соусі з ріпчастої цибулі.
Інгредієнти
-
600 гр.
— свинина (шийка)
-
3 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— бульйон (м’ясний)
-
4 ст. л.
— мука
-
50 мл.
— рослинна олія
-
2 шт.
— лавровий лист
-
за смаком
— перець (горошок)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Свинячу шийку промиваємо та нарізаємо впоперек на порційні шматки. Підготовлені шматочки свинини обвалюємо в борошні і швидко обсмажуємо в олії до рум’яної скоринки.
Масло після свинини виливаємо в глибокий сотейник, викладаємо нарізану крупно цибулю, перець, лавровий лист. Як тільки цибуля засмажиться, додаємо залишки борошна.
Заливаємо обсмажену цибулю водою (600 мл), викладаємо підготовлені шматки свинини і додаємо за бажанням м’ясний бульйон. Якщо не використовуємо бульйон, додаємо сіль. Тушкуємо свинячі ароматні котлети з цибулею 30-35 хвилин, поки м’ясо не стане м’яким.
Подаємо смачні котлети з перловкою і поливаємо все ароматним цибульним соусом. Приємного апетиту!