Відмінний рецепт приготування смаженої свинячої печінки.
Інгредієнти
-
450 гр.
— печінка (свиняча)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 ч. л.
— приправа (прованські трави)
-
1/2 склянки
— борошно (пшеничне)
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Шматок печінки очищаємо від плівок і промиваємо. Висушуємо зверху паперовими рушниками і нарізаємо гострим ножем підготовлену печінку на 4 тонких шматочка. У миску насипати борошно.
Посипаємо кожен шматок печінки прованськими травами, чорним перцем і сіллю.
Кожен підготовлений шматочок печінки обвалюємо злегка в борошні і викладаємо в розігріте масло. Обсмажуємо шматки з кожного боку по 3-4 хвилини.
Подаємо гарячу смажену печінку з нарізаним на кільця цибулею, кетчупом, помідорами і хлібом. Приємного апетиту!