Дуже простий рецепт приготування ароматної вареної ковбаси, смажене в паніровці.
Інгредієнти
-
350 гр.
— ковбаса (варена)
-
40 гр.
— мука
-
90 гр.
— сухарі (панірувальні)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
300 мл.
— рослинна олія
Рецепт приготування
Варену ковбасу нарізаємо кружечками завтовшки 0,5 див.
В різні миски насипаємо сухарі і борошно, інший збиваємо виделкою яйця.
Відправляємо підготовлені кружальця ковбаси спочатку в борошно, збиті яйця і сухарі.
Викладаємо всю підготовлену ковбасу на дошку.
Викладаємо порціями варену ковбасу в паніровці в гаряче масло.
Обсмажуємо ароматну ковбасу з двох сторін.
Смажену варену ковбасу в паніровці подаємо на сніданок або з гарніром як основне блюдо. Приємного апетиту!