Простий ароматний салатик зі свіжих помідорів і червоного ріпчастої цибулі в маринаді з оцтом і петрушкою.
Інгредієнти
-
4 шт.
— помідори
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
250 мл.
— вода (холодна)
-
4 ст. л.
— оцет (білий винний 5%)
-
2 ст. л.
— цукор
-
1 ч. л.
— сіль
-
2 гілочки
— петрушка
-
1 щіпка
— перець (мелений)
Рецепт приготування
У мисці змішуємо нарізану петрушку, сіль, цукор, перець і воду.
Помідори миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо непотрібні частини.
Нарізаємо підготовлені половинки помідорів на великі часточки.
Очищений червоний цибулю нарізаємо дрібно.
Підготовлені часточки помідорів з цибулею викладаємо в миску.
Вливаємо в овочі маринад і відправляємо в холодильник мінімум на 15 хвилин.
Готовий маринований салат подаємо в маринаді до м’ясних страв. Приємного апетиту!