Дуже смачний салатик з квашеної капусти, свіжих моркви, яблук і зеленого лука з ароматною заправкою з оливкового масла, орегано і меленого перцю.
Інгредієнти
- 200 гр.- капуста (квашена)
- 2 шт.- яблуко
- 2 шт.- морква (невелика)
- 2 стебла- зелена цибуля
- 3 ст. л.- рослинна олія
- 1 ч. л.- орегано
- 1/2 ч. л.- перець (мелений)
- 2/3 ч. л.- цукор
Рецепт приготування
Яблука з морквою очищаємо і крупно натираємо.
Білу частину зеленої цибулі нарізаємо.
Якщо квашена капуста дуже кисла, то трохи промиваємо у воді і віджимаємо. Викладаємо підготовлену капусту в миску.
Додаємо в миску до капусти зелену цибулю, яблуко.
Підготовлену моркву і добре перемішуємо.
У мисці змішати оливкове масло з цукром, орегано і чорним перцем.
Заправляємо хрусткий салат ароматною заправкою, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!