Салат з квашеної капусти з яблуком


Дуже смачний салатик з квашеної капусти, свіжих моркви, яблук і зеленого лука з ароматною заправкою з оливкового масла, орегано і меленого перцю.

Інгредієнти

  • 200 гр.- капуста (квашена)
  • 2 шт.- яблуко
  • 2 шт.- морква (невелика)
  • 2 стебла- зелена цибуля
  • 3 ст. л.- рослинна олія
  • 1 ч. л.- орегано
  • 1/2 ч. л.- перець (мелений)
  • 2/3 ч. л.- цукор

Рецепт приготування

Яблука з морквою очищаємо і крупно натираємо.


Білу частину зеленої цибулі нарізаємо.


Якщо квашена капуста дуже кисла, то трохи промиваємо у воді і віджимаємо. Викладаємо підготовлену капусту в миску.


Додаємо в миску до капусти зелену цибулю, яблуко.


Підготовлену моркву і добре перемішуємо.


У мисці змішати оливкове масло з цукром, орегано і чорним перцем.

Заправляємо хрусткий салат ароматною заправкою, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!