Смачні невеликі рулети зі свинини з начинкою із солоних огірків, сиру, вареної моркви і варених яєць. Начинку для м’ясних рулетиків можна придумати будь-яку за смаком.
Інгредієнти
-
8 скибочок
— свинина (філе)
-
2 шт.
— морква
-
6 шт.
— куряче яйце
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
2 шт.
— огірок (солоні)
-
6 ст. л.
— мука
-
6 ст. л.
— сухарі (панірувальні)
-
8 щіпок
— перець (чорний)
-
8 щіпок
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
Яйця 4 шт. з морквою відварюємо, остуджуємо, очищаємо. Розрізаємо кожне яйце на 4 частини, готову моркву з солоними огірками — на 8 довгих скибочок, сир — на 16 паличок.
Скибочки свинини промиваємо, висушуємо паперовими рушниками, відбиваємо і посипаємо сіллю і перцем.
На кожен відбитий шматок свинини посередині викладаємо по 1 скибочці солоного огірка, по 1 скибочці моркви, по 2 шматочки сиру і 2 шматочки курячого яйця.
Щільно згортаємо шматок з начинкою в рулетик, за таким принципом готуємо всі шматки свинини.
Підготовлені рулетики обвалюємо в борошні, занурюємо у збиті яйця.
Обвалюємо в сухарях і обсмажуємо порціями в олії до коричневої хрусткої скоринки.
Викладаємо готові ароматні рулетики на паперові серветки.
Подаємо дуже смачні рулетики з свинини гарячими з гарніром або нарізаємо холодними і подаємо як закуску. Приємного апетиту!