Оригінальний рецепт ароматної тушкованою пекінської капусти з картоплею.
Інгредієнти
- 500 гр.- капуста Пекінська)
- 300 гр.- картопля
- 200 мл.- бульйон (курячий або овочевий)
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- 1 зубчик- часник
- 3 ст. л.- рослинна олія
- за смаком- перець (суміш перців)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Очищену картоплю нарізаємо скибочками, цибулю з часником — дрібно, пекінську капусту — соломкою.
У маслі обсмажуємо підготовлений часник з цибулею, додаємо картоплю і смажимо на слабкому вогні закритим 4 хвилини. Додаємо в картоплю, 2 ст. л. бульйону і тушкуємо ще 5 хвилин, помішуючи.
Додаємо до овочів підготовлену пекінську капусту, вливаємо залишки бульйону, додаємо перець і сіль. Тушкуємо ароматні овочі 10-12 хвилин, поки повністю не приготуються.
Готову пекінську капусту з картоплею подаємо до м’яса або як вегетаріанське блюдо з хлібом. Приємного апетиту!