Відмінний рецепт ароматної гарніру з молодої капусти, запеченої шматками в духовці з часником і оливковою олією.
Інгредієнти
-
1 качан
— капуста (молода)
-
5 зубчиків
— часник
-
5 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
З качана молодої капусти видаляємо пошкоджені листя і промиваємо.
Підготовлений качан молодої капусти розрізаємо навпіл і кожну половинку ще на 4 частини (отримуємо 8 частин). Шматки залишаємо на качані, щоб при запіканні шматки капусти не розвалилися.
Викладаємо підготовлені частини капусти на один великий лист або два невеликих з пекарської папером. Часник пропускаємо через прес і змішати в чашці з оливковою олією.
Змащуємо кожен шматок підготовленим часниковим маслом, посипаємо сіллю, перцем і відправляємо в духовку при 220 градусах.
Запікаємо ароматну капусту 35-40 хвилин, поки не стане м’якою.
Смачну капусту подаємо гарячою з шматочками м’яса або окремо з улюбленим салатом. Приємного апетиту!