Дуже смачну страву з макаронів і яловичого фаршу. В 17-18 століттях В Росії макарони по-флотськи стали популярні серед мандрівників і особливо моряків.
Інгредієнти
-
500 гр.
— м’ясний фарш (яловичий)
-
350 гр.
— макарони (трубочки)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Макарони-трубочки відправляємо в киплячу воду і відварюємо до повної готовності. Відкидаємо трубочки на друшляк.
Яловичий фарш беремо готовий або пропускаємо шматок філе через м’ясорубку.
Каструлю з маслом розігріваємо.
Викладаємо готовий яловичий фарш і перемішуємо, додаємо подрібнену цибулю.
Додаємо перець, сіль і смажимо ароматний фарш 15-20 хвилин, поки рідина з фаршу не випаруватися.
В обсмажену з цибулею фарш викладаємо готові макарони-трубочки, трохи солимо, перчимо й перемішуємо. Смажимо ароматні макарони 2-3 хвилини і відразу подаємо. Приємного апетиту!