Макарони по-флотськи з фаршем


Дуже смачну страву з макаронів і яловичого фаршу. В 17-18 століттях В Росії макарони по-флотськи стали популярні серед мандрівників і особливо моряків.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — м’ясний фарш (яловичий)

  • 350 гр.

    — макарони (трубочки)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Макарони-трубочки відправляємо в киплячу воду і відварюємо до повної готовності. Відкидаємо трубочки на друшляк.


    Яловичий фарш беремо готовий або пропускаємо шматок філе через м’ясорубку.


    Каструлю з маслом розігріваємо.


    Викладаємо готовий яловичий фарш і перемішуємо, додаємо подрібнену цибулю.


    Додаємо перець, сіль і смажимо ароматний фарш 15-20 хвилин, поки рідина з фаршу не випаруватися.

    В обсмажену з цибулею фарш викладаємо готові макарони-трубочки, трохи солимо, перчимо й перемішуємо. Смажимо ароматні макарони 2-3 хвилини і відразу подаємо. Приємного апетиту!