Котлети з кабачків


Відмінний рецепт приготування ароматних соковитих котлет з кабачків, помідорів, сиру, петрушки і часнику.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — кабачок (невеликого розміру)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 4 ст. л.

    — сир (натертий)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1 пучок

    — петрушка

  • 3 ст. л.

    — борошно (пшеничне)

  • 3 ст. л.

    — сухарі (панірувальні)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Очищені і дрібно нарізані кабачки, викладаємо в солону киплячу воду і варимо 2-3 хвилини. Виймаємо шматочки кабачків і охолоджуємо.

    Помідори очищаємо від шкірки, помістивши їх на 30-35 секунд у киплячу воду. Нарізаємо дрібно помідори і викладаємо в миску до кабачків.

    Додаємо до овочів паприку, пропущений через прес часник, чорний перець, нарізану петрушку, сир, сіль і 1 столову ложку борошна. Ретельно перемішуємо.

    Формуємо з овочевої суміші 2 котлети. Обвалюємо овочеві котлети спочатку в борошні, потім в сухарях.

    Викладаємо котлети з овочів у гаряче масло й обсмажуємо по 3 хвилини з кожного боку.

  • Гарячі соковиті котлети з кабачків подаємо з хлібом і овочевим салатом. Приємного апетиту!