Відмінний рецепт приготування ароматних соковитих котлет з кабачків, помідорів, сиру, петрушки і часнику.
Інгредієнти
-
2 шт.
— кабачок (невеликого розміру)
-
2 шт.
— помідори
-
4 ст. л.
— сир (натертий)
-
2 зубчики
— часник
-
1 пучок
— петрушка
-
3 ст. л.
— борошно (пшеничне)
-
3 ст. л.
— сухарі (панірувальні)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Гарячі соковиті котлети з кабачків подаємо з хлібом і овочевим салатом. Приємного апетиту!
Очищені і дрібно нарізані кабачки, викладаємо в солону киплячу воду і варимо 2-3 хвилини. Виймаємо шматочки кабачків і охолоджуємо.
Помідори очищаємо від шкірки, помістивши їх на 30-35 секунд у киплячу воду. Нарізаємо дрібно помідори і викладаємо в миску до кабачків.
Додаємо до овочів паприку, пропущений через прес часник, чорний перець, нарізану петрушку, сир, сіль і 1 столову ложку борошна. Ретельно перемішуємо.
Формуємо з овочевої суміші 2 котлети. Обвалюємо овочеві котлети спочатку в борошні, потім в сухарях.
Викладаємо котлети з овочів у гаряче масло й обсмажуємо по 3 хвилини з кожного боку.