Капустяний салат з перцем і морквою


Свіжий хрусткий салат з білокачанної капусти, солодкого перцю і моркви з олією.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — капуста (білокачанна)

  • 1 шт.

    — перець (червоний)

  • 1 шт.

    — морква

  • 2 гілочки

    — кінза

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія (соняшникова нерафінована)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Невелику капусту розрізаємо на 4 частини і нарізаємо тонкою соломкою.


    Чистий солодкий перець розрізаємо навпіл, видаляємо мембрани, насіння і нарізаємо на довгі тонкі скибочки.


    Очищену моркву натираємо дрібно.


    Підготовлену соломку капусти викладаємо в миску, посипаємо сіллю і трохи тиснемо рукою. Додаємо скибочки червоного перцю, натерту моркву, подрібнену кінзу, нерафінована олія (надає салату аромат) і перемішуємо.

    Подаємо ароматний хрусткий салат до м’ясних і рибних страв. Приємного апетиту!