Свіжий хрусткий салат з білокачанної капусти, солодкого перцю і моркви з олією.
Інгредієнти
-
450 гр.
— капуста (білокачанна)
-
1 шт.
— перець (червоний)
-
1 шт.
— морква
-
2 гілочки
— кінза
-
3 ст. л.
— рослинна олія (соняшникова нерафінована)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Невелику капусту розрізаємо на 4 частини і нарізаємо тонкою соломкою.
Чистий солодкий перець розрізаємо навпіл, видаляємо мембрани, насіння і нарізаємо на довгі тонкі скибочки.
Очищену моркву натираємо дрібно.
Підготовлену соломку капусти викладаємо в миску, посипаємо сіллю і трохи тиснемо рукою. Додаємо скибочки червоного перцю, натерту моркву, подрібнену кінзу, нерафінована олія (надає салату аромат) і перемішуємо.
Подаємо ароматний хрусткий салат до м’ясних і рибних страв. Приємного апетиту!