Простий рецепт хрусткого салату з білокачанної капустою, огірком, зеленою цибулею і кропом.
Інгредієнти
-
1/2 качана
— капуста (білокачанна)
-
1 шт.
— огірок (свіжий, великий)
-
1 стебло
— зелена цибуля
-
1 пучок
— кріп
-
1 ст. л.
— сік лимона
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
3 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
Чистий капусту нарізаємо соломкою.
Викладаємо підготовлену капусту в миску, посипаємо сіллю і мнемо рукою до виділення соку.
Чистий огірок нарізаємо соломкою, зелений лук з кропом — дрібно.
Викладаємо підготовлену зелень з огірком в миску з капустою, поливаємо соком лимона і маслом. Для аромату масло краще брати рослинна нерафінована. Перемішуємо.
Готовий хрусткий салат відразу подаємо. Приємного апетиту!