Галушки з курячої печінки


Смачні галушки з рубленою курячої печінки, подаємо в курячому бульйоні.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — курка (печінка)

  • 2 шт.

    — хліб (черстві булочки)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 50 гр.

    — сухарі (панірувальні)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 літр

    — бульйон (курячий)

  • 1 пучок

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — сіль

Рецепт

    Черстві булки замочуємо у холодній воді.


    У маслі обсмажуємо підготовлений нарізану цибулю до м’якості і додаємо нарізану петрушку. Смажимо цибулю з петрушкою 1 хвилин.


    Промиту курячу печінку дрібно ріжемо ножем.


    Булки віджимаємо руками, мнемо в мисці і додаємо обсмажені цибулю з петрушкою.


    Додаємо підготовлену курячу печінку.


    Яйця.


    Солимо, перчимо і добре перемішуємо печінковий фарш.


    Додаємо сухарі.


    Добре перемішуємо.


    У каструлі доводимо до кипіння бульйон.


    Вологими руками формуємо невеликі галушки (кожен раз змочуємо руки) і відправляємо порціями в бульйон. Варимо ароматні печінкові галушки 12-15 хвилин.

    Так як бульйон після відварювання галушок буде каламутним, то розігріваємо ще порцію прозорого бульйону, наливаємо в тарілки, викладаємо готові печінкові галушки і подаємо. Приємного апетиту!