Смачні галушки з рубленою курячої печінки, подаємо в курячому бульйоні.
Інгредієнти
-
300 гр.
— курка (печінка)
-
2 шт.
— хліб (черстві булочки)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
50 гр.
— сухарі (панірувальні)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 літр
— бульйон (курячий)
-
1 пучок
— петрушка
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— сіль
Рецепт
Черстві булки замочуємо у холодній воді.
У маслі обсмажуємо підготовлений нарізану цибулю до м’якості і додаємо нарізану петрушку. Смажимо цибулю з петрушкою 1 хвилин.
Промиту курячу печінку дрібно ріжемо ножем.
Булки віджимаємо руками, мнемо в мисці і додаємо обсмажені цибулю з петрушкою.
Додаємо підготовлену курячу печінку.
Яйця.
Солимо, перчимо і добре перемішуємо печінковий фарш.
Додаємо сухарі.
Добре перемішуємо.
У каструлі доводимо до кипіння бульйон.
Вологими руками формуємо невеликі галушки (кожен раз змочуємо руки) і відправляємо порціями в бульйон. Варимо ароматні печінкові галушки 12-15 хвилин.
Так як бульйон після відварювання галушок буде каламутним, то розігріваємо ще порцію прозорого бульйону, наливаємо в тарілки, викладаємо готові печінкові галушки і подаємо. Приємного апетиту!