Оригінальний рецепт приготування ароматної гарбуза, фаршированої беконом, шпинатом і свинячим фаршем.
Інгредієнти
-
1,5-2 кг.
— гарбуз (ціла)
-
1 кг.
— свинина (фарш)
-
150 гр.
— бекон (копчений)
-
2 зубчики
— часник
-
2 жмені
— шпинат (листя)
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Розігріваємо духовку до 200 градусів.
Вирізаємо кришку у гарбуза і виймаємо нутрощі, зберігаючи насіння для смаження.
Змащуємо внутрішні стінки гарбуза рослинним маслом, натираємо всередині сіллю і перцем, накриваємо кришкою. Відправляємо підготовлену гарбуз в духовку на 20 хвилин.
Бекон нарізаємо на невеликі шматочки, часник дрібно. Обсмажуємо бекон до хрусткої скоринки 8-9 хвилин.
Додаємо в бекон підготовлений часник, смажимо близько 2 хвилин додаємо свинячий фарш, сіль, перець і обсмажуємо 10-12 хвилин.
Додаємо у фарш листя шпинату, накриваємо кришкою і вимикаємо вогонь.
Виймаємо гарбуз з духовки, наповнюємо підготовленим фаршем.
Відправляємо фаршировану гарбуз назад в духовку на 20-25 хвилин. Потім перевіряємо гарбуз на готовність виделкою, протикаємо з зовнішньої сторони, гарбуз повинна бути м’якою.
Виймаємо готову фаршировану гарбуз, даємо постояти 10 хвилин, викладаємо на велику тарілку і подаємо. Приємного апетиту!