Відмінний рецепт приготування гострої буряка з часником.
Інгредієнти
-
0,5 кг.
— буряк
-
3-4 зубчики
— часник
-
4 ст. л.
— оцет (яблучний)
-
1/3 склянки
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— коріандр
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готову охолоджену буряк по-корейськи викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!
Буряк миємо, очищаємо від шкірки. Буряк натираємо на тертці для корейської моркви.
У буряк додаємо коріандр, яблучний оцет, часник пропущений через прес, сіль, перець і перемішуємо.
Заправлену буряк ставимо на водяну баню на 15-20 хвилин, періодично помішуючи.
Знімаємо буряк з водяної бані, рясно поливаємо олією і перемішуємо. Ставимо миску накриту з буряком і часником на одну ніч у холодильник.