Буряк по-корейськи


Відмінний рецепт приготування гострої буряка з часником.

Інгредієнти

  • 0,5 кг.

    — буряк

  • 3-4 зубчики

    — часник

  • 4 ст. л.

    — оцет (яблучний)

  • 1/3 склянки

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — коріандр

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Буряк миємо, очищаємо від шкірки. Буряк натираємо на тертці для корейської моркви.

    У буряк додаємо коріандр, яблучний оцет, часник пропущений через прес, сіль, перець і перемішуємо.

    Заправлену буряк ставимо на водяну баню на 15-20 хвилин, періодично помішуючи.

    Знімаємо буряк з водяної бані, рясно поливаємо олією і перемішуємо. Ставимо миску накриту з буряком і часником на одну ніч у холодильник.

  • Готову охолоджену буряк по-корейськи викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!