Брокколі, запечена в духовці


Вегетаріанський рецепт. Подаємо запечену брокколі як основне блюдо або як гарнір.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — брокколі

  • 1/4 чашки

    — рослинна олія

  • 1/4 ч. л.

    — перець (чорний мелений)

  • 1 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 210 градусів.

    Брокколі моєму, сушимо і розрізаємо на невеликі суцвіття.


    Очищаємо і нарізаємо стебло.


    Суцвіття зі стеблами викладаємо в миску, посипаємо сіллю, перцем, поливаємо олією і перемішуємо.


    Лист для запікання вистилаємо фольгою, викладаємо підготовлену брокколі і запікаємо близько 30 хвилин. Перевертаємо суцвіття щипцями кожні 10 хвилин. Якщо капуста починає підгоряти, трохи зменшуємо температуру.

    Готову брокколі викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!