Вегетаріанський рецепт. Подаємо запечену брокколі як основне блюдо або як гарнір.
Інгредієнти
-
400 гр.
— брокколі
-
1/4 чашки
— рослинна олія
-
1/4 ч. л.
— перець (чорний мелений)
-
1 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Розігріваємо духовку до 210 градусів.
Брокколі моєму, сушимо і розрізаємо на невеликі суцвіття.
Очищаємо і нарізаємо стебло.
Суцвіття зі стеблами викладаємо в миску, посипаємо сіллю, перцем, поливаємо олією і перемішуємо.
Лист для запікання вистилаємо фольгою, викладаємо підготовлену брокколі і запікаємо близько 30 хвилин. Перевертаємо суцвіття щипцями кожні 10 хвилин. Якщо капуста починає підгоряти, трохи зменшуємо температуру.
Готову брокколі викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!