Відмінний рецепт легкого овочевого салату з гірчицею, майонезом і сметаною.
Інгредієнти
-
1/4 качана
— капуста (середнього розміру)
-
1 шт.
— морква
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
6 ст. л.
— майонез
-
6 ст. л.
— сметана
-
1 ч. л.
— гірчиця
-
1 ч. л.
— сік лимона
-
1 ч. л.
— цукор
-
1 ч. л.
— сіль
-
2 гілочки
— петрушка
Рецепт приготування
-
Готовий капустяний салат викладаємо в салатник, посипаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!
Капусту з цибулею дрібно ріжемо, моркву натираємо.
У миску викладаємо підготовлену капусту і злегка мнемо руками, додаємо підготовлену моркву і цибулю.
У мисці змішуємо цукор, майонез, сметану, сіль, сік лимона і гірчицю. Заливаємо підготовленим соусом капустяний салат і залишаємо в холодильнику на 1 годину.