Картопляний суп з ковбасою і яйцями


Відмінний рецепт ароматного супу з картоплею, копченою ковбасою і курячими яйцями.

Інгредієнти

  • 1,3 кг.

    — картопля

  • 400 гр.

    — ковбаса (копчена)

  • 5 шт.

    — куряче яйце

  • 150 гр.

    — сметана

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 2 ст. л.

    — оцет (винний)

  • 2 кубика

    — бульйон (м’ясний)

  • 2 шт.

    — лавровий лист

  • за смаком

    — перець (мелений)

Рецепт

    Очищену картоплю нарізаємо кубиками, копчену ковбасу — кружечками. Підготовлені кубики картоплі заливаємо водою (1,5 літра) і варимо 25 хвилин.


    Додаємо до картоплі кружечки ковбаси, лавровий лист, перець і кубики бульйону. Варимо ароматний суп 15 хвилин.


    Додаємо винний оцет. Курячі яйця по одному розбиваємо в миску і акуратно виливаємо в суп. Чекаємо, поки білок кожного яйця затвердіє, і вливаємо наступне. Отримуємо яйця-пашот в супі.


    Борошно перемішуємо у воді (½ склянки), потім вливаємо в сметану, перемішуємо і відправляємо сметанную суміш у суп. Акуратно перемішуємо, щоб не зашкодить яйця і варимо ще 4-5 хвилин.

    Ароматний картопляний суп з ковбасою подаємо гарячим. Приємного апетиту!