Чудовий рецепт приготування смачних тюфтельок, запечених з картоплею, кабачками, помідорами, солодким перцем та сиром.
Інгредієнти
-
200 гр.
— м’ясний фарш (свинина+яловичина)
-
1 шт.
— хліб (булочка)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2 шт.
— помідори
-
3 шт.
— картопля (варена)
-
1 шт.
— перець (солодкий)
-
1 шт.
— кабачок
-
75 мл.
— сметана
-
150 мл.
— вершки
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
У готовий фарш додаємо розмочену у воді булочку, одне яйце, дрібно нарізану цибулю, перець, сіль і перемішуємо.
З підготовленого фаршу формуємо 6 кульок і засмажуємо на сильному вогні швидко з двох сторін.
Чисті і очищені овочі нарізаємо кружечками і кільцями.
По боках плоскої форми для запікання розкладаємо, чергуючи, підготовлені овочі і посередині розміщуємо обсмажені тюфтельки.
У мисці змішуємо сметану, яйця, вершки, перець і сіль. Заливаємо підготовленою сумішшю овочі з тюфтельками і посипаємо натертим сиром.
Запікаємо ароматні тефтелі з овочами в розігрітій духовці при 200 градусах 25 хвилин. Готові гарячі тефтелі з овочами розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!