Відмінний рецепт приготування тефтелькою з рисом, з яловичого фаршу.
Інгредієнти
-
500 гр.
— м’ясний фарш (яловичий)
-
1 чашка
— рисова крупа (длиннозерная)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— куряче яйце
-
2-3 ст. л.
— томатна паста
-
1 ст. л.
— борошно (пшеничне)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
У миску викладаємо фарш, підготовлений нарізану цибулю, промитий кілька разів рис, сіль, перець і яйце. Перемішуємо руками до отримання однорідної маси. З підготовленого фаршу робимо 12-14 кульок.
У глибоку сковороду з розігрітою олією викладаємо підготовлені тефтелі з рисом. Обсмажуємо швидко з двох сторін, доки добре не підрум’яняться.
У мисці перемішуємо томатну пасту з 1 склянкою теплої води. У сковороду на вільні місця від тюфтельок висипаємо борошно, злегка перемішуємо і додаємо томатну пасту, розведену у воді. Тушкуємо тефтелі з кришкою на слабкому вогні близько 30 хвилин.
Готові гарячі тефтелі з рисом і томатним соусом викладаємо на тарілки і подаємо з гарніром з рису або овочів. Приємного апетиту!