Відмінний рецепт приготування ароматної смаженої баранини з чебрецем і часником.
Інгредієнти
-
450 гр.
— баранина
-
2 ст. л.
— чебрець (нарізаний свіжий)
-
2 ст. л.
— соєвий соус
-
2 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готову гарячу баранину подаємо зі стручковою квасолею і хлібом. Приємного апетиту!
Баранину ріжемо на порційні 12 шматків. Чебрець змішуємо з свіжомеленим перцем і посипаємо цією сумішшю підготовлені шматки баранини. Викладаємо в контейнер.
В мисці до соєвого соусу додаємо подрібнений часник, сіль і оливкове масло. Збиваємо суміш виделкою і поливаємо шматки баранини. Контейнер з бараниною закриваємо і залишаємо на 20 хвилин.
Обсмажуємо мариновані шматочки баранини на слабкому вогні близько 40-45 хвилин, періодично перевертаючи.