Смажена баранина


Відмінний рецепт приготування ароматної смаженої баранини з чебрецем і часником.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — баранина

  • 2 ст. л.

    — чебрець (нарізаний свіжий)

  • 2 ст. л.

    — соєвий соус

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Баранину ріжемо на порційні 12 шматків. Чебрець змішуємо з свіжомеленим перцем і посипаємо цією сумішшю підготовлені шматки баранини. Викладаємо в контейнер.


    В мисці до соєвого соусу додаємо подрібнений часник, сіль і оливкове масло. Збиваємо суміш виделкою і поливаємо шматки баранини. Контейнер з бараниною закриваємо і залишаємо на 20 хвилин.


    Обсмажуємо мариновані шматочки баранини на слабкому вогні близько 40-45 хвилин, періодично перевертаючи.

  • Готову гарячу баранину подаємо зі стручковою квасолею і хлібом. Приємного апетиту!