Смачні ароматні щі з квашеної капусти з ковбасою і копченим салом.
Інгредієнти
-
300 гр.
— капуста (квашена)
-
120 гр.
— сало (копчене)
-
200 гр.
— ковбаса (копчена)
-
2 шт.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 шт.
— лавровий лист
-
1 ч. л.
— перець (горошок)
-
1 ч. л.
— кмин (за бажанням)
-
за смаком
— сіль
Рецепт
Квашену капусту викладаємо в каструлю (дуже кислу капусту попередньо промиваємо), додаємо горошини перцю, лавровий лист. Заливаємо водою і варимо 20 хвилин.
Очищену картоплю нарізаємо кубиками, цибулю — дрібно, копчене сало — невеликими скибочками, ковбасу — часточками, моркву натираємо.
У бульйон з квашеною капустою викладаємо підготовлені кубики картоплі, моркву і кмин. Варимо 10 хвилин і пробуємо на сіль.
У сковороді обсмажуємо підготовлені шматочки копченого сала і ковбаси до коричневого кольору. Додаємо в копченості цибулю і обсмажуємо 2-3 хвилини. Додаємо ароматну піджарку в каструлю і варимо смачні щі ще 10-12 хвилин.
Ароматні щі подаємо гарячими зі сметаною. Приємного апетиту!