Гарячий пунш з медом


Легкий рецепт приготування ароматного гарячого пуншу з медом, лимоном, ромом або бурбоном.

Інгредієнти

  • 55 мл

    — ром (або бурбон)

  • 4 ч. л.

    — сік лимона

  • 2 скибочки

    — лимон

  • 2 ст. л.

    — мед

  • 1/2 ст. л.

    — оцет (яблучний)

  • 1/2 склянки

    — вода (гаряча)

Рецепт приготування

    2 гуртки, в яких готуємо пунш підігріваємо і додаємо по половині лимонного соку, меду та оцту.


    Додаємо в гуртки гарячу воду і перемішуємо, поки мед не розчиниться.
    Додаємо ром або бурбон, перемішуємо.


    Додаємо в готовий пунш по одному скибочці лимона і відразу подаємо.

    Яблучний оцет підсилює аромат пуншу і робить його не дуже солодким. Можна експериментувати і додавати замість лимонного соку — грейпфрутовий або апельсиновий, замість рому — бурбон, віскі або бренді, замість меду — коричневий цукор, замість гарячої води — гарячий чай (чорний або з травами). Приємного відпочинку!!!