Легкий рецепт приготування ароматного гарячого пуншу з медом, лимоном, ромом або бурбоном.
Інгредієнти
-
55 мл
— ром (або бурбон)
-
4 ч. л.
— сік лимона
-
2 скибочки
— лимон
-
2 ст. л.
— мед
-
1/2 ст. л.
— оцет (яблучний)
-
1/2 склянки
— вода (гаряча)
Рецепт приготування
2 гуртки, в яких готуємо пунш підігріваємо і додаємо по половині лимонного соку, меду та оцту.
Додаємо в гуртки гарячу воду і перемішуємо, поки мед не розчиниться.
Додаємо ром або бурбон, перемішуємо.
Додаємо в готовий пунш по одному скибочці лимона і відразу подаємо.
Яблучний оцет підсилює аромат пуншу і робить його не дуже солодким. Можна експериментувати і додавати замість лимонного соку — грейпфрутовий або апельсиновий, замість рому — бурбон, віскі або бренді, замість меду — коричневий цукор, замість гарячої води — гарячий чай (чорний або з травами). Приємного відпочинку!!!