Цю страву можна приготувати із залишків курки, яка залишилася в холодильнику з учорашнього дня. Підійде так само будь-яке м’ясо, можна додати овочів і використовувати сир твердих сортів.
Інгредієнти
-
1 пачка
— тісто (листкове)
-
300 гр.
— курка
-
100 гр.
— сир (бринза)
-
0.5 шт.
— перець (болгарський червоний)
-
1 пучок
— зелена цибуля
-
для смаження
— рослинна олія
-
за смаком
— чебрець
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Приємного апетиту!
Листкове тісто розморозити, вирізати коржики круглої форми і сформувати невеликі бортики. Викласти на деко для запікання.
Якщо куряче м’ясо сире: курку нарізаємо на кубики і обсмажуємо в олії на сковороді до золотистого кольору, до нього додаємо дрібно нарізаний зелений лук, сіль, перець, чебрець. Трохи обсмажуємо.
Якщо робимо страву із залишків готової курки, то спочатку розігріваємо олію в сковороді викладаємо зелену цибулю, трохи обсмажуємо і додаємо курку нарізану на кубики, сіль, перець, чебрець, обсмажуємо.
Викладаємо начинку на тісто і в середину додаємо трохи бринзи.
Запікаємо в духовці при 180 градусах до готовності.