Курка з бринзою на листковому тісті


Цю страву можна приготувати із залишків курки, яка залишилася в холодильнику з учорашнього дня. Підійде так само будь-яке м’ясо, можна додати овочів і використовувати сир твердих сортів.

Інгредієнти

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 300 гр.

    — курка

  • 100 гр.

    — сир (бринза)

  • 0.5 шт.

    — перець (болгарський червоний)

  • 1 пучок

    — зелена цибуля

  • для смаження

    — рослинна олія

  • за смаком

    — чебрець

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Листкове тісто розморозити, вирізати коржики круглої форми і сформувати невеликі бортики. Викласти на деко для запікання.

    Якщо куряче м’ясо сире: курку нарізаємо на кубики і обсмажуємо в олії на сковороді до золотистого кольору, до нього додаємо дрібно нарізаний зелений лук, сіль, перець, чебрець. Трохи обсмажуємо.

    Якщо робимо страву із залишків готової курки, то спочатку розігріваємо олію в сковороді викладаємо зелену цибулю, трохи обсмажуємо і додаємо курку нарізану на кубики, сіль, перець, чебрець, обсмажуємо.

    Викладаємо начинку на тісто і в середину додаємо трохи бринзи.

    Запікаємо в духовці при 180 градусах до готовності.

  • Приємного апетиту!