Запечені овочі


Чудовий рецепт приготування ароматних запечених овочів (картопля, баклажан, солодкий перець, кабачок, помідор і ріпчаста цибуля).

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — перець (червоний)

  • 2 шт.

    — баклажан (невеликого розміру)

  • 2 шт.

    — кабачок (невеликого розміру)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 3 шт.

    — картопля

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Овочі беремо невеликих розмірів, миємо та очищаємо. Духовку ставимо на 170 градусів.


    Підготовлені кабачки, баклажани, картопля, ріпчаста цибуля, червоний перець нарізаємо на шматочки і викладаємо у форму. Посипаємо шматочки овочів сіллю і щедро поливаємо олією.


    З помідорів знімаємо шкірку, опустивши їх на 30 секунд в окріп, нарізаємо шматочками і розміщуємо зверху підготовлених овочів.

    Відправляємо ароматні овочі в духовку на 50-55 хвилин, періодично перевертаючи. У разі підгоряння, трохи зменшуємо температуру.

  • Гарячі смачні овочі виймаємо і подаємо. Приємного апетиту!