Чудовий рецепт приготування ароматних запечених овочів (картопля, баклажан, солодкий перець, кабачок, помідор і ріпчаста цибуля).
Інгредієнти
-
1 шт.
— перець (червоний)
-
2 шт.
— баклажан (невеликого розміру)
-
2 шт.
— кабачок (невеликого розміру)
-
2 шт.
— помідори
-
3 шт.
— картопля
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Гарячі смачні овочі виймаємо і подаємо. Приємного апетиту!
Овочі беремо невеликих розмірів, миємо та очищаємо. Духовку ставимо на 170 градусів.
Підготовлені кабачки, баклажани, картопля, ріпчаста цибуля, червоний перець нарізаємо на шматочки і викладаємо у форму. Посипаємо шматочки овочів сіллю і щедро поливаємо олією.
З помідорів знімаємо шкірку, опустивши їх на 30 секунд в окріп, нарізаємо шматочками і розміщуємо зверху підготовлених овочів.
Відправляємо ароматні овочі в духовку на 50-55 хвилин, періодично перевертаючи. У разі підгоряння, трохи зменшуємо температуру.