Святковий рецепт ароматної яловичини, запеченої цілим шматком в маринаді. Попередньо замочуємо яловичину в ароматному маринаді на ніч.
Інгредієнти
-
1,2 кг.
— яловичина (філе)
-
1 ч. л.
— гірчиця (їдальня)
-
6 ст. л.
— оцет (бальзамічний)
-
4 листочка
— шавлія
-
1 ст. л.
— цукор (коричневий)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для маринаду викладаємо в чашу блендера листочки шавлії, гірчицю, бальзамічний оцет, цукор, масло, сіль і перець.
Збиваємо маринад до однорідної маси.
Заливаємо підготовленим маринадом шматок яловичини з усіх боків і залишаємо накритим, у холодильнику на 7-8 годин.
Закриваємо підготовлений шматок яловичини фольгою і відправляємо в духовку при 150 градусах на 4 години.
Після запікання даємо постояти 20 хвилин і нарізаємо на шматочки.
Готову ароматну яловичину подаємо з салатом і хлібом. Приємного апетиту!