Простий рецепт смачного картоплі, запеченої в духовці часточками і, після запікання, перемішаної зі спеціями, соком лимона і часником.
Інгредієнти
-
750 гр.
— картопля
-
2 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— сік лимона
-
1 гілочка
— петрушка
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1/4 ч. л.
— перець (чорний)
-
1/2 ч. л.
— коріандр (насіння)
-
1/4 ч. л.
— паприка
-
1 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Очищену картоплю нарізаємо кубиками, змішуємо з олією (2 ст. л.).
Відправляємо підготовлені кубики на деко в духовку на 30 хвилин при 200 градусах).
Секрет цього ароматного страви — обсмажені спеції з часником в маслі. У гаряче масло (2 ст. л.) викладаємо коріандр, паприку, чорний перець, подрібнений часник і обсмажуємо 30-40 секунд.
Ароматну обсмажену суміш змішуємо з лимонним соком і поливаємо готовий гарячий картопля.
Додаємо в ароматна картопля подрібнену петрушку, сіль і перемішуємо. Подаємо ароматний гарячий картопля відразу. Приємного апетиту!