Оригінальний рецепт освіжаючої легкої закуски з кавуна, м’якого сиру і огірка з додаванням листочків м’яти.
Інгредієнти
-
3-4 скибочки
— кавун
-
300 гр.
— сир (козячий або Фета)
-
1 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
2-3 листочка
— м’ята
-
за смаком
— перець (мелений)
-
для прикраси
— огірок
Рецепт приготування
Розрізаємо кавун на скибки товщиною 5 см і з допомогою кондитерського кільця вирізаємо 12 циліндрів, захоплюємо тільки стиглу частина кавуна.
Кільцем меншим по діаметру видаляємо центральну частину з підготовлених циліндрів.
У мисці змішуємо сир з маслом (краще брати м’який козячий сир, але можна замінити на сир Фета).
Додаємо нарізані листочки м’яти, чорний перець і добре перемішуємо.
Кавунову заготовку для закуски викладаємо на тарілки, кондитерський мішок з насадкою заповнюємо підготовленим вершковим сиром.
Циліндри кавуна заповнюємо підготовленої сирною начинкою.
Огірок нарізаємо кружечками і навпіл.
Прикрашаємо скибочками огірка освіжаючу закуску з кавуна і відразу подаємо. Приємного апетиту!