Яєчний салат з ріпчастою цибулею


Простий рецепт смачного салату з вареними курячими яйцями, цибулею і ароматною заправкою з сметани, гірчиці і майонезу.

Інгредієнти

  • 6 шт.

    — куряче яйце

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 200 гр.

    — сметана (20%)

  • 50 гр.

    — майонез

  • 1 ч. л.

    — гірчиця (їдальня)

  • 1 щіпка

    — перець (мелений білий)

  • 3 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Яйця ретельно промиваємо під холодною водою і відварюємо 10 хвилин після закипання. Остуджуємо в крижаній воді.


    Для заправки в мисці змішуємо сметану, гірчицю, майонез, сіль і перець (можна додати половину щіпки цукру). Перемішуємо.


    Дуже очищену цибулю дрібно нарізаємо і додаємо в заправку.


    Очищені яйця подрібнюємо на яйцерезке або ножем.


    Викладаємо подрібнені яйця в миску з заправкою.


    Ароматний яєчний салат охолоджуємо 1 годину.

    Подаємо смачний яєчний салатик до м’ясних страв. Приємного апетиту!