Як приготувати суп з фрикадельками. 3 рецепту супу з фаршу

Вершковий Суп з фрикадельками

Цей ситний і смачний суп, який ви завжди можете приготувати швидко, якщо немає часу готувати бульйон.

На 2 літри води нам знадобиться:

  • Фарш(свино -яловичий) — 300 грам
  • Картопля — 3-4 шт.
  • Цибуля — 1-2 головки
  • Морква — 1-2 шт.
  • Вершки 10% — 200 р.
  • Кріп
  • Сіль

Приготування:

1. Нарізаємо на невеликі кубики картоплю і йдіть у воду, варитися. Після закипання варити ще приблизно 15-20 хвилин.

2. Дрібно нарізаємо цибулю. На великій тертці натираємо моркву.

3. Цибулю викладаємо в попередньо нагріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.

4. Обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо до нього моркву.

5. Все у нас смажиться-париться і цибулю з морквою, і картопля. Займемося фаршем. Фарш солимо. Гарненько перемішуємо, розминаємо і ліпимо невеликі кульки — фрикадельки.

6. Готові Фрикадельки. Починаємо збирати всі інгредієнти в суп.

7. Картопля майже зварився, викладаємо до нього нашу зажарку, цибулю з морквою.

8. Коли вода закипить, закладаємо в суп фрикадельки і варимо хвилин 5-10 поки вони не спливуть. За бажанням, можна закинути в суп трохи рису або дрібних макаронних виробів, для ситності.

9. Фрикадельки спливли, солимо за смаком.

10. За 5 хвилин до готовності виливаємо в суп вершки, даємо закипіти і вимикаємо плиту.

Дайте йому постояти 5-10 хвилин. Наш смачний суп готовий.

Розливаємо по тарілках і прикрашаємо зеленню.

Приємного апетиту!