Вершковий Суп з фрикадельками
Цей ситний і смачний суп, який ви завжди можете приготувати швидко, якщо немає часу готувати бульйон.
На 2 літри води нам знадобиться:
- Фарш(свино -яловичий) — 300 грам
- Картопля — 3-4 шт.
- Цибуля — 1-2 головки
- Морква — 1-2 шт.
- Вершки 10% — 200 р.
- Кріп
- Сіль
Приготування:
1. Нарізаємо на невеликі кубики картоплю і йдіть у воду, варитися. Після закипання варити ще приблизно 15-20 хвилин.
2. Дрібно нарізаємо цибулю. На великій тертці натираємо моркву.
3. Цибулю викладаємо в попередньо нагріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.
4. Обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо до нього моркву.
5. Все у нас смажиться-париться і цибулю з морквою, і картопля. Займемося фаршем. Фарш солимо. Гарненько перемішуємо, розминаємо і ліпимо невеликі кульки — фрикадельки.
6. Готові Фрикадельки. Починаємо збирати всі інгредієнти в суп.
7. Картопля майже зварився, викладаємо до нього нашу зажарку, цибулю з морквою.
8. Коли вода закипить, закладаємо в суп фрикадельки і варимо хвилин 5-10 поки вони не спливуть. За бажанням, можна закинути в суп трохи рису або дрібних макаронних виробів, для ситності.
9. Фрикадельки спливли, солимо за смаком.
10. За 5 хвилин до готовності виливаємо в суп вершки, даємо закипіти і вимикаємо плиту.
Дайте йому постояти 5-10 хвилин. Наш смачний суп готовий.
Розливаємо по тарілках і прикрашаємо зеленню.
Приємного апетиту!