Тушкована капуста — рецепти приготування з картоплею

5. Простий рецепт тушкованої капусти з картоплею

Дуже простий спосіб приготування ситної вечері. Список продуктів мінімальний. При цьому, виходить дуже смачно і корисно.

Інгредієнти:

    • півкіло картоплі
    • половина чайної ложки солі (приблизно)
    • 200 грам капусти білокачанної
    • половина чайної ложки універсальної приправи
    • половина чайної ложки приправи для картоплі
    • середня цибулина
    • 5 столових ложок олії

Приготування:

1. Картоплю миємо та очищаємо. Нарізаємо її соломкою, не дуже тонкою.

2. Відправляємо її на розігріту з маслом сковороду. Смажимо приблизно 10 хвилин. За цей час перевертаємо всього пару разів. Потім підгортаємо картоплю на одну половину сковороди. А на вільну частину кладемо цибулю. Його потрібно почистити і нарізати соломкою. Смажимо цибулю до м’якості. Періодично перемішуємо окремо картоплю і цибулю.

3. Дрібно шаткуємо капусту. Поміщаємо її в сковороду з іншими продуктами. Додаємо сіль і спеції. Ви можете брати ті, що вказані в списку або скористатися іншими. Готуємо разом до м’якості капусти. Це займає хвилин 10, якщо вона молода.

Блюдо готове. За бажанням, при подачі можна посипати зеленню. Можна подавати, як самостійний обід або, як доповнення до гарніру.

Приємного апетиту!