Найкращий рецепт приготування ароматного страви з солодкого перцю, картоплі, помідорів і ріпчастої цибулі.
Інгредієнти
-
3 шт.
— перець (солодкий жовто-зелений)
-
2 шт.
— картопля
-
3 шт.
— помідори
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Картопля з перцем очищаємо і нарізаємо крупно, цибулю — дрібно. Помідори опускаємо на 15 секунд в окріп, знімаємо шкірку і нарізаємо дрібно.
Підготовлений перець з цибулею обсмажуємо в маслі 2 хвилини без кришки, накриваємо і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо підготовлений картопля з паприкою.
Вливаємо близько 120 мл води, покриваємо наполовину картоплю. Солимо, перчимо і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо підготовлені шматочки помідорів і тушкуємо під кришкою 15 хвилин.
Якщо соус в овочах виходить рідким, відкриваємо кришку на 5 хвилин. Готові ароматні овочі розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!