Тушковані овочі


Найкращий рецепт приготування ароматного страви з солодкого перцю, картоплі, помідорів і ріпчастої цибулі.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — перець (солодкий жовто-зелений)

  • 2 шт.

    — картопля

  • 3 шт.

    — помідори

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Картопля з перцем очищаємо і нарізаємо крупно, цибулю — дрібно. Помідори опускаємо на 15 секунд в окріп, знімаємо шкірку і нарізаємо дрібно.

    Підготовлений перець з цибулею обсмажуємо в маслі 2 хвилини без кришки, накриваємо і тушкуємо 10 хвилин.


    Додаємо підготовлений картопля з паприкою.


    Вливаємо близько 120 мл води, покриваємо наполовину картоплю. Солимо, перчимо і тушкуємо 10 хвилин.


    Додаємо підготовлені шматочки помідорів і тушкуємо під кришкою 15 хвилин.

    Якщо соус в овочах виходить рідким, відкриваємо кришку на 5 хвилин. Готові ароматні овочі розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!