Ароматне рагу з яловичого серця з гілочкою розмарину, морквою, цибулею, часником, петрушкою і червоним вином.
Інгредієнти
-
1 шт.
— яловичина (серце)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 шт.
— морква
-
3 зубчики
— часник
-
3 гілочки
— петрушка
-
1 гілочка
— розмарин
-
200-300 мл.
— вино (червоне сухе)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Яловиче серце ретельно промиваємо, зрізаємо сухожилля і нарізаємо кубиками, цибулю — дрібно, очищену моркву — скибочками.
Підготовлене серце викладаємо в масло і ставимо на сильний вогонь.
Обсмажуємо серце близько 10 хвилин, помішуючи.
Додаємо в обсмажене серце підготовлені цибулю, моркву, нарізану петрушку, розмарин, цілі зубчики часнику і вливаємо вино.
Ставимо серце з овочами на повільний вогонь, накриваємо і тушкуємо 1,5-2 години, періодично помішуючи. За 10 хвилин до приготування в ароматне блюдо додаємо сіль.
Подаємо дуже смачне серце тушковане з вареною гречкою і улюбленим салатом. Приємного апетиту!