Класичний рецепт приготування тушкованої картоплі зі свинячої прошарком і ріпчастою цибулею.
Інгредієнти
-
300 гр.
— свинина (прошарок)
-
5 шт.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Рецепт приготування
Свинячу прошарок нарізаємо на шматочки, викладаємо в сковороду, посипаємо сіллю і перцем.
Обсмажуємо невеликі шматочки свинячий прошарку 20 хвилин, щоб шматочки підсмажилися. Вони додадуть колір страви.
Поки смажиться свиняча прошарок, готуємо картоплю.
Викладаємо нарізану цибулю.
Обсмажуємо шматочки прошарку з цибулею ще 5-7 хвилин.
Викладаємо підготовлену картоплю.
Вливаємо 1 ½ склянки води, приправляємо ще раз перцем, сіллю.
Перемішуємо.
Тушкуємо картопля зі свинячої прошарком 20 хвилин.
Розкладаємо по тарілках і подаємо з хлібом та овочами. Приємного апетиту!