Простий рецепт смачного тушкованого страви з лосося (сьомга, кета або кижуч), картоплі і солодкого перцю.
Інгредієнти
-
350 гр.
— лосось (філе сьомги, кети або кижуча)
-
2-3 шт.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— перець (солодкий невеликий)
-
3 зубчики
— часник
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ст. л.
— паприка
-
на смак
— сіль
Рецепт приготування
Очищений часник з цибулею нарізаємо дрібно, перець — на середні шматочки, очищений картопля — крупно.
У гаряче масло викладаємо часник з цибулею і смажимо 4 хвилини. Додаємо підготовлений перець і смажимо ще 2 хвилини.
Додаємо картоплю, паприку, сіль і вливаємо воду стільки, щоб вона покривала овочі. Картоплю накриваємо і тушкуємо на середньому вогні 20 хвилин.
Філе лосося нарізаємо, викладаємо зверху тушкованої картоплі, посипаємо сіль, накриваємо і тушкуємо ароматне блюдо ще 8 хвилин.
Готового ароматного лосося з картоплею подаємо гарячим з улюбленим салатом. Приємного апетиту!