Простий рецепт дуже смачної качки, з тушкованою капустою в одній каструлі. Качка додає особливий аромат і смак.
Інгредієнти
-
1 качан
— капуста (невеликий)
-
2 шт.
— качка (ніжки)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 ст. л.
— томатна паста
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
4 гілочки
— кріп
-
3 шт.
— лавровий лист
-
1 гілочка
— чебрець
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Качині ніжки викладаємо в гарячу сковороду з антипригарним покриттям без олії і обсмажуємо ніжки з 2-х сторін на повільному вогні.
Додаємо до качиним ніжок нарізану цибулю, масло й обсмажуємо цибулю 3-4 хвилини.
Ніжки з цибулею і жиром перекладаємо в каструлю на дно, зверху додаємо нарізану капусту.
Вливаємо воду до рівня капусти, додаємо сушену гілочку чебрецю, лавровий лист і сіль. Накриваємо качині ніжки з капустою і варимо на повільному вогні 50 хвилин.
Додаємо в ароматну капусту з качкою томатну пасту, подрібнений кріп, акуратно перемішуємо і піднімаємо ніжки з дна. Варимо 5-7 хвилин і знімаємо з вогню.
Подаємо смачну качку гарячої на «подушці» з тушкованої капусти. Приємного апетиту!