Торти — прості рецепти приготування в домашніх умовах, фото

Інгредієнти для глазурі:

  • Сметана — 3 ст. л.
  • Цукор — 3 ст. л.
  • Какао — 3 ст. л.
  • Масло вершкове — 30 р.

  • Чорний шоколад — 30-50 р.
Готуємо глазур:

11. У маленькому ковшике розтоплюємо вершкове масло, сметану, цукор, какао, на сильному вогні, при постійному помішуванні, до однорідного стану, доводимо до кипіння, додаємо шматки шоколаду, розтоплюємо його і знімаємо з вогню.

12. Виймаємо рулет з холодильника, заливаємо гарячою глазур’ю повністю покриваючи весь рулет рівномірним шаром і ставимо в холодильник на 3 години.

13. Коли рулет повністю сформується, вийняти з під рулету папір, перекласти рулет на блюдо.

При подачі порізати на порційні шматочки.

Приємного апетиту!

3. Торт з вишнею, рецепт з покроковими фото

Що можна сказати про торти? Якщо торт на столі -це значить свято. У нас, як правило, роблять торти типу «Наполеон» або пісочний. В більшості випадків їх запікають, на що потрібен час. Ми теж з вами вже готували торт, який назвали вишневий пиріг, на який витратили не так вже багато часу, шкурка варта вичинки.

На відміну від згаданих тортів, наш торт готується дуже швидко. Заздалегідь можна спекти кошичок, а все інше можна приготувати з ранку. Це займе не багато часу. Єдине, що йому треба постояти в холодильнику 2-4 години, якраз поки прийдуть гості. Читати далі…