Торти — прості рецепти приготування в домашніх умовах, фото

Приготування крему:

1. Відокремити білки від жовтків

2. Жовтки з’єднати з цукровою пудрою і збити до збільшення обсягу в 3-4 рази.

3. Збиту жовткову масу з’єднати з сиром маскарпоне,

4. Перемішати блендером на маленькій швидкості.

5. Білки збити блендером в міцну піну, акуратно з’єднати з сирною сумішшю, вручну перемішати до однорідного стану.

Крем готовий.

Приготування торта:

6. Каву змішати з коньяком. (Я читав і бачив, що замість коньяку додають червоне вино. Сам не пробував, але кажуть також дуже смачно)

7. На блюдо викласти печива по одному, рівномірно по дну страви,

8. попередньо вмочивши їх у кавово-коньячну суміш.

9. На печиво щедро викладаємо ложкою крем

10. і розрівнюємо по всій поверхні.

11. На крем викладаємо другий ряд печива,

12. а на печива викладаємо залишився крем і теж розрівнюємо.

13. Після того, як розрівняли другий шар, по колу торта оформляємо бокові сторони печивом, для додання торту закінченої форми.

Хоча в класичному рецепті тірамісу цього не робиться, так і з печивом «Дамські пальчики» це не вийде.

Торт відправляємо в холодильник на кілька годин або на ніч.

Перед подачею на стіл весь торт посипати порошком какао або попередньо розрізати торт на порційні шматки (хоча кажуть, що класичний Тірамісу не ріжеться, а накладається ложкою на порційні тарілки),

і кожен шматок окремо посипати порошком какао.

Приємного апетиту!