Кращий рецепт ароматних тонких млинців на молоці та воді.
Інгредієнти
-
1 склянка
— борошно (120 гр.)
-
1 склянка
— молоко (250 мл)
-
1/2 склянки
— вода (125 мл)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 ст. л.
— цукор
-
1 щіпка
— сіль
-
2 ст. л.
— рослинна олія
Рецепт приготування
У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, сіль, борошно, воду і молоко.
Збиваємо заготовку для млинців віночком до видалення грудочок. Отримуємо рідке тісто.
В розпечену сковороду вливаємо ½ ст. л. рослинного масла (або змащуємо губкою).
Додаємо приблизно ¼ склянки (половину ополоника) підготовленого рідкого тіста.
Рівномірно розподіляємо по дну сковороди і смажимо на середньому вогні, поки сторона не зарум’яниться.
Перевертаємо млинець і смажимо іншу сторону, поки краї млинця не стануть золотисто-коричневого кольору.
Відправляємо ароматний готовий млинець на тарілку і за бажанням змащуємо розтопленим вершковим маслом. За яким методом смажимо тісто.
Подаємо смачні млинці гарячими або теплими з медом, варенням або сметаною. Приємного апетиту!