Рецепт смачного супу зі свининою, квасолею, морквою, картоплею і цибулею.
Інгредієнти
-
400 гр.
— свинина (без кісток)
-
100 гр.
— квасоля (біла)
-
5 шт.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 шт.
— лавровий лист
-
2 гілочки
— кріп
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Варимо суп 15-17 хвилин, додаємо підготовлене м’ясо, доводимо до кипіння і суп з квасолею готовий. Розливаємо гарячий суп з квасолею по тарілках, посипаємо нарізаним кропом. Приємного апетиту!
Білу квасолю попередньо на ніч замочуємо в теплій воді.
Свинину занурюємо у киплячу воду, додаємо квасолю відварюємо приблизно 1 години з лавровим листом, сіллю і перцем. Обов’язково перші 15 хвилин видаляємо піну з бульйону.
Поки варяться свинина з квасолею, очищаємо і нарізаємо овочі.
Через 60 хвилин викладаємо м’ясо на тарілку і додаємо в бульйон до квасолі підготовлений картопля. Якщо бульйон сильно випарувався, додаємо воду. М’ясо нарізаємо на невеликі шматочки.
Моркву з цибулею обсмажуємо до золотистого кольору в рослинній олії. Смажену суміш додаємо в суп.