Суп з квасолею


Рецепт смачного супу зі свининою, квасолею, морквою, картоплею і цибулею.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — свинина (без кісток)

  • 100 гр.

    — квасоля (біла)

  • 5 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 2 гілочки

    — кріп

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Білу квасолю попередньо на ніч замочуємо в теплій воді.

    Свинину занурюємо у киплячу воду, додаємо квасолю відварюємо приблизно 1 години з лавровим листом, сіллю і перцем. Обов’язково перші 15 хвилин видаляємо піну з бульйону.

    Поки варяться свинина з квасолею, очищаємо і нарізаємо овочі.

    Через 60 хвилин викладаємо м’ясо на тарілку і додаємо в бульйон до квасолі підготовлений картопля. Якщо бульйон сильно випарувався, додаємо воду. М’ясо нарізаємо на невеликі шматочки.
    Моркву з цибулею обсмажуємо до золотистого кольору в рослинній олії. Смажену суміш додаємо в суп.

  • Варимо суп 15-17 хвилин, додаємо підготовлене м’ясо, доводимо до кипіння і суп з квасолею готовий. Розливаємо гарячий суп з квасолею по тарілках, посипаємо нарізаним кропом. Приємного апетиту!