Рецепт ароматного супу з фрикадельками, овочами і сметаною.
Інгредієнти
-
5 шт.
— свинина (ребра)
-
300 гр.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
200 гр.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 гілочки
— петрушка
-
1 шт.
— куряче яйце
-
200 гр.
— сметана
-
30 гр.
— рисова крупа
-
1 шт.
— лавровий лист
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищену картоплю нарізаємо кубиками, ріпчаста цибулю — дрібно, моркву натираємо. Відварюємо свинячі ребра 30-35 хвилин. Додаємо в бульйон лавровий лист і підготовлені кубики картоплі. У маслі обсмажуємо підготовлену моркву з половиною цибулі і додаємо в суп. Варимо 10 хвилин.
У готовий фарш додаємо промитий рис, перець, сіль, дрібно нарізану петрушку (2 гілочки) і залишки лука. Ретельно перемішуємо і формуємо невеличкі кульки.
Викладаємо в бульйон готові фрикадельки і варимо на повільному вогні 10 хвилин.
Сметану розводимо з 4 половниками бульйону і вливаємо в суп, варимо під кришкою ще 10 хвилин. Готовий ароматний супчик розливаємо по тарілках, посипаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!