Суп з фрикадельками


Рецепт ароматного супу з фрикадельками, овочами і сметаною.

Інгредієнти

  • 5 шт.

    — свинина (ребра)

  • 300 гр.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 200 гр.

    — картопля

  • 1 шт.

    — морква

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 200 гр.

    — сметана

  • 30 гр.

    — рисова крупа

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищену картоплю нарізаємо кубиками, ріпчаста цибулю — дрібно, моркву натираємо. Відварюємо свинячі ребра 30-35 хвилин. Додаємо в бульйон лавровий лист і підготовлені кубики картоплі. У маслі обсмажуємо підготовлену моркву з половиною цибулі і додаємо в суп. Варимо 10 хвилин.


    У готовий фарш додаємо промитий рис, перець, сіль, дрібно нарізану петрушку (2 гілочки) і залишки лука. Ретельно перемішуємо і формуємо невеличкі кульки.


    Викладаємо в бульйон готові фрикадельки і варимо на повільному вогні 10 хвилин.

    Сметану розводимо з 4 половниками бульйону і вливаємо в суп, варимо під кришкою ще 10 хвилин. Готовий ароматний супчик розливаємо по тарілках, посипаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!