Суп на кожен день — рецепти з фото прості і смачні

Варіант 2.

11. Картоплю очистити від шкірки, натерти на тертці, покласти в чашку, додати борошно, яйце (яйця), сіль.

12. Замісити тісто з натертої картоплі. Борошна додавати в два рази менше, ніж у першому варіанті.

13. Покласти на сковороду вершкове масло і злегка прожарити його.

14. Робочу поверхню застелити бавовняним рушником і рясно посипати пшеничним борошном.

15. Викласти картопляну масу, посипати зверху борошном

  • і руками сформувати тонкий пласт.

16. Змастити пензликом прожареним вершковим маслом, посипати манною крупою і за допомогою рушника скрутити в рулон.

17. Нарізати цей рулончик на маленькі рулетики, шириною близько 1 див.

Все інше однаково.

Готуємо суп:

18. М’ясо, засипаємо в суп.

19. Додаємо овочі, морква, селера

20. зелений горошок, покласти в бульйон, довести до кипіння, варити близько 10 хвилин.

21. Опустити туди ж галушки

22. Довести до кипіння і варити кілька хвилин до готовності (готові галушки спливають).

Готовий суп розлити по тарілках, прикрасити зеленню. Суп у нас вийшов наваристий, ніжний.

Зверніть увагу, що ми не використовували цибулю і практично ніякі приправи.

Приємного апетиту!