Суп на кожен день — рецепти з фото прості і смачні

Підготувати овочі:

4. Морква очистити, вимити, нарізати кружечками, стебло селери вимити, видалити жорсткі прожилки, нарізати скибочками, зелений горошок, якщо використовуємо заморожений, обполоснути, розморозити, якщо беремо свіжий горошок вилущити і вимити.

Готуємо картопляні галушки:

Ми хочемо запропонувати вам 2 варіанти приготування галушок. Хтось любить щоб галушки були «тугіше», хтось ніжнішу. Я люблю ніжнішу, але вони більш трудомісткі.

Варіант 1.

5. Картоплю очистити від шкірки, натерти на тертці, покласти в чашку,

  • додати борошно, яйце (яйця), сіль.

6. Замісити тісто з натертої картоплі. Борошна додавати з розрахунку приблизно півсклянки борошна на 1 картоплину. Тісто має відлипати від рук.

7. Покласти на сковороду вершкове масло і злегка прожарити його.

8. Робочу поверхню столу, обробної дошки..) посипати пшеничного борошном,

  • розкотити на ній тісто тонким шаром,

9. змастити пензликом прожареним вершковим маслом,

  • посипати манною крупою

  • і скачати в тугий рулон.

10. Нарізати цей рулончик на маленькі рулетики, шириною близько 1 див.