Підготувати овочі:
4. Морква очистити, вимити, нарізати кружечками, стебло селери вимити, видалити жорсткі прожилки, нарізати скибочками, зелений горошок, якщо використовуємо заморожений, обполоснути, розморозити, якщо беремо свіжий горошок вилущити і вимити.
Готуємо картопляні галушки:
Ми хочемо запропонувати вам 2 варіанти приготування галушок. Хтось любить щоб галушки були «тугіше», хтось ніжнішу. Я люблю ніжнішу, але вони більш трудомісткі.
Варіант 1.
5. Картоплю очистити від шкірки, натерти на тертці, покласти в чашку,
- додати борошно, яйце (яйця), сіль.
6. Замісити тісто з натертої картоплі. Борошна додавати з розрахунку приблизно півсклянки борошна на 1 картоплину. Тісто має відлипати від рук.
7. Покласти на сковороду вершкове масло і злегка прожарити його.
8. Робочу поверхню столу, обробної дошки..) посипати пшеничного борошном,
- розкотити на ній тісто тонким шаром,
9. змастити пензликом прожареним вершковим маслом,
- посипати манною крупою
- і скачати в тугий рулон.
10. Нарізати цей рулончик на маленькі рулетики, шириною близько 1 див.