1. Суп з картопляними галушками і яловичиною
Інгредієнти:
Для бульйону.
- Яловичина з мозковою кісточкою — 700 р.
- Морква — 3 шт.
- Стебло селери — 1 шт.
- Зелений горошок — 400 р.
- Лавровий лист, сіль, перець горошком
- Кубик яловичого бульйону — 1 шт.
Для картопляних галушок.
- Картопля відварна, холодний — 4-6 шт. (середніх)
- Борошно пшеничне — 1-2 склянки
- Яйце — 1 шт.
- Вершкове масло — 1 ст. л.
- Крупа манна — 1 ст. л.
- Сіль за смаком
Приготування:
Готуємо бульйон:
1. М’ясо промити в проточній холодній воді, покласти у велику каструлю, залити двома літрами холодної води, посолити, довести до кипіння, зняти піну, додати кубик яловичого бульйону, додати лавровий лист, горошини перцю, варити 1,5-2 години.
2. Бульйон процідити через сито.
3. М’ясо вийняти, трохи остудити, нарізати кубиками.