Суп на кожен день — рецепти з фото прості і смачні

1. Суп з картопляними галушками і яловичиною

Інгредієнти:

Для бульйону.

  • Яловичина з мозковою кісточкою — 700 р.
  • Морква — 3 шт.

  • Стебло селери — 1 шт.

  • Зелений горошок — 400 р.
  • Лавровий лист, сіль, перець горошком
  • Кубик яловичого бульйону — 1 шт.
Для картопляних галушок.
  • Картопля відварна, холодний — 4-6 шт. (середніх)
  • Борошно пшеничне — 1-2 склянки
  • Яйце — 1 шт.
  • Вершкове масло — 1 ст. л.
  • Крупа манна — 1 ст. л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

Готуємо бульйон:

1. М’ясо промити в проточній холодній воді, покласти у велику каструлю, залити двома літрами холодної води, посолити, довести до кипіння, зняти піну, додати кубик яловичого бульйону, додати лавровий лист, горошини перцю, варити 1,5-2 години.

2. Бульйон процідити через сито.

3. М’ясо вийняти, трохи остудити, нарізати кубиками.