Страви з кабачків — рецепти приготування швидко і смачно

2. Чебуреки з кабачків з сиром і грибами

Чебуреки з кабачків – цілком реально. Готується зовсім не складно, а виходить незвично і смачно.

Інгредієнти:

Кабачкове тісто:

  • Півкіло очищеного кабачка;
  • 150 грам борошна;
  • Спеції і сіль на смак;
  • Стакан молока;
  • 50 грам масла;
  • Трохи петрушки і кропу, на смак;
  • 2 сирих яйця.

Начинка:

  • Приблизно 9 печериць;
  • Зелена цибуля-на смак;
  • 50 грам сиру;
  • 3 столові ложки пісного масла для обсмажування грибів;
  • Спеції і сіль на смак.

Приготування:

1.Першим ділом, підготуємо начинку. Сир для цього натерти великою теркою. Зелень цибулі дрібно нашаткувати.

2.Гриби нарізати, обсмажити до готовності, підсолюємо і приправивши на смак. Злегка остудити. В одній мисці з’єднати зелень, сир і гриби.

3.Зелень для тіста промити і дрібненько посікти. Кабачок помити. Якщо овоч молодий, досить просто відрізати з нього хвостики з двох сторін. Якщо ж він більш зрілий, краще видалити тверді насіння і жорстку шкірку. Нарізати кубиками, перемістити в чашу блендера і подрібнити, поступово набираючи обертів.

4.Додати до кабачка зелень, яйця, приправити і посолити на ваш смак. Все старанно розмішати. Тепер можна вмішати в масу борошно.

5.Невеликими порціями підлити молоко, після кожної подрібнюючи масу заглибним блендером. Потім додати масло і всі дуже старанно вимішати.

6.Толстодонную сковороду змастити невеликою кількістю олії. Коли воно максимально розжаритися, влити сюди першу порцію тіста – приблизно невеликий черпак. Розподілити його поворотом ручки або ложкою, як млинець, по всьому дну.

7.На одну сторону викласти невелику порцію начинки. Коли тісто припечется знизу, закрити начинку вільної стороною млинця. Накрити кришкою і на невеликому вогні підрум’янити чебурек з двох сторін.

Таким чином приготувати чебуреки з решти продуктів.