Страви з кабачків — рецепти приготування швидко і смачно

Приготування:

1.Кабачок очистити. Якщо в ньому насіння вже стали жорсткими, то їх потрібно прибрати, разом з м’якою м’якоттю в середині. Натерти їх на звичайній або корейської тертці. Перекласти в миску, підсолити і залишити хвилин на 10.

2.Зелень вимити, обтрусити від вологи і дрібно нарубати. Перекласти в глибоку ємність. Сюди ж розбити яйця, влити сметану і натерти теркою часник (пару часточок буде достатньо). Посолити, приправити і натерти сюди сир.

3.Тим часом, кабачки постояли і виділили воду. Їх потрібно добре віджати і перекласти до решти продуктів. У борошні розпушувач і перемішати, поступово замішуючи масу, підсипати цю суміш. Тісто повинно вийти по консистенції трохи густіше, ніж для оладок.

4.Також вам знадобляться форми для кексів. Наприклад, силіконові. Змастити їх зсередини маслом.

5.Розкласти по них тісто, трохи не доверху. Духовку загострити до 180 градусів і на цій температурі випікати вироби приблизно півгодини. Точний час залежить від висоти і ширини форм. Готовність можна перевіряти зубочисткою. Зверху вони повинні стати рум’яними.