Швидкий рецепт приготування ароматних спагетті з беконом, сиром і вершками.
Інгредієнти
-
250 гр.
— макарони (спагеті)
-
80 гр.
— сир (Гауда, Ламбер і т. п.)
-
70 гр.
— бекон
-
200 мл.
— вершки
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Відварюємо спагетті згідно інструкції: за стандартом 8 хвилин в киплячій воді. Промиваємо гарячі спагетті, відкидаємо на друшляк і через 4 хвилини обсмажуємо з 1 ст. л. рослинного масла і сіллю 1-2 хвилини, щоб не злипалися.
Нарізаємо Бекон. Викладаємо підготовлені шматочки бекону в гарячу сковороду і обсмажуємо до виділення жиру і коричневого кольору. Додаємо нарізану цибулю і обсмажуємо з беконом до прозорого кольору.
Вершки змішуємо з 2 ст. л. води, вливаємо в сковороду до бекону і додаємо натертий сир, сіль. Варимо соус з беконом і вершками, поки не закипить і не стане однорідним.
Гарячі спагетті розкладаємо по тарілках, поливаємо ароматним соусом з беконом, посипаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!